<
wksa
KAZALO
KARATE KLUB WKSA DUPLEK

SPONZORJI IN DONATORJI

Alfa in omega

 

DAVČNO SVETOVANJE IN RAČUNOVODSKI SERVIS d.o.o. 2000 MARIBOR, GLAVNI TRG 17/B, TELEFON:02 234 66 50 ,GSM: 031 605 620 E-POŠTA: NEVENKA.KARBA@DAVCNO-SVETOVANJE.EU

Sladoledarna Kremko

 

CESTA 4. JULIJA 69 2241 Spodnji Duplek. Pri bencinski črpalki! Naši člani dobivajo dodatne kepice. Vabljeni!

Obcina Duplek

 

Občina Duplek nam pomaga s sredstvi iz javnih razpisov, pokroviteljstvom itd....

Ste podjetje, samostojni podjetnik, ali imate dodatno dejavnost...in potrebujete nekaj reklame...hkrati pa želite pomagati športnemu društvu,ki je del priznane zveze in si želi narediti najboljše športnike in karateiste? Poglejte si naše uspehe in stopite v kontakt z nami... In ne pozabite pogodbeno sklenjeno sponzorstvo oz. donatorstvo se šteje v davčno olajšavo. Pokličite nas ali obiščite. Sponzorjem in donatorjem pomagamo s pojavljanjem na različnih promocijskih dogodkih, predstavitvah, tekmovanjih in si vedno prizadevamo, da v najboljši luči zastopamo njihovo dobro ime ali blagovno znamko. Vaši logotipi se bodo pojavili tudi na naši spletni strani

Zavezanec lahko uveljavlja zmanjšanje davčne osnove za znesek izplačil v denarju in v naravi za humanitarne, invalidske, socialno varstvene, dobrodelne, znanstvene, vzgojno izobraževalne, zdravstvene, ŠPORTNE, kulturne, ekološke in religiozne namene, in sicer le za takšna izplačila rezidentom Slovenije in rezidentom države članice EU, do zneska, ki ustreza 0,3% obdavčenega prihodka davčnega obdobja zavezanca, vendar največ do višine davčne osnove davčnega obdobja.

Izdelava spletnih strani v HTML5, CSS3, Jquery... Cena in čas izdelave spletne strani je odvisna predvsem od obsežnosti in posebnosti, ki jih stranka želi.

Tudi za vas lahko izdelamo moderen videz, grafično podobo, registracijo domene in gostovanja, vzdrževanje in podporo, spremljanje alalitike in še in še... Cenovno zelo ugodno. Email: matej.verbost@gmail.com .

Pišite nam in bomo stopili v stik z vami...